search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:44
MENU CLOSE

Πασχάλης Τερζής

26.09.2010 21:41
Πασχάλης Τερζής - Media

Όλα αυτά τα χρόνια η σεμνή αλλά κυριαρχική παρουσία του Πασχάλη Τερζή στις ανά την Ελλάδα πίστες επιβεβαίωνε τον μύθο που συνόδευε το όνομά του

Ένας κανονικός άνθρωπος
Όλα αυτά τα χρόνια η σεμνή αλλά κυριαρχική παρουσία του Πασχάλη Τερζή στις ανά την Ελλάδα πίστες επιβεβαίωνε τον μύθο που συνόδευε το όνομά του: ο λαϊκός τραγουδιστής εκτός από καλλιτεχνικό εκτόπισμα είχε και… αυτό το κάτι που λείπει όλο και περισσότερο από τους σταρ του χώρου: τα πόδια του καρφωμένα στη γη. Το αφοπλιστικά ανθρώπινο του χαρακτήρα του τον ξεχώριζε από τους πολλούς, σε ένα σύμπαν υπερπλήρες από εγωκεντρικά «ούφατα» που ζουν μόνο για να αυτοθαυμάζονται, χάνοντας συχνά το μέτρο, τον έκανε ακόμα πιο συμπαθή σε ένα κοινό που βρήκε στον πρόσωπό του εκτός από μια σπουδαία φωνή και έναν κανονικό άνθρωπο. Έναν καλλιτέχνη προσηνή και ευγενικό. Τώρα, ο Πασχάλης Τερζής επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την κανονικότητά του ανακοινώνοντας ότι εγκαταλείπει το τραγούδι καθώς «δεν έχω να δώσω κάτι, κουράστηκα 38 χρόνια, δεν μου λείπει πια η σκηνή». Και αποδεικνύοντας ότι: αν για άλλους η πίστα είναι όλη η ζωή τους, ακόμα και όταν δεν τους σηκώνει πια, για εκείνον όλα ήταν μια δουλειά (που την έκανε καλά), και η ζωή είναι αλλού. Καλή ζωή, σύντροφε!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38