search
ΤΕΤΑΡΤΗ 12.11.2025 06:14
MENU CLOSE

«Φύλλο και φτερό» οι πράξεις Τομπούλογλου στο Ν. Παίδων

29.12.2013 08:17
«Φύλλο και φτερό» οι πράξεις Τομπούλογλου στο Ν. Παίδων - Media

Τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου θα περάσουν από κόσκινο όλες οι ενέργειες της διοίκησης του Χάρη Τομπούλογλου στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τις πρώτες ημέρες του νέου χρόνου θα περάσουν από κόσκινο όλες οι ενέργειες της διοίκησης του Χάρη Τομπούλογλου στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» για να  διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι επιλήψιμο.

«Θα ελέγξουμε τις συμβάσεις, θα διερευνήσουμε αν υπάρχουν καταγγελίες, θα δούμε αν υπάρχει κάτι ύποπτο», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής.

Ο Χάρης Τομπούλογλου κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία σε βάρος διαφημιστικής εταιρείας, η οποία είχε αναλάβει ένα πρόγραμμα κατά της παιδικής παχυσαρκίας από το νοσοκομείο.

Αναφερόμενος στην επίμαχη υπόθεση, ο κ. Ρακιτζής δήλωσε πως δεν μπορεί να μιλήσει για την συγκεκριμένη πράξη, την οποία έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη. Συμπλήρωσε ωστόσο πως υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Τομπούλογλου:

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του, τα ξημερώματα της Κυρικής, ο Χάρης Τομπούλογλου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Στον Χ. Τομπούλογλου επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 150.000 ευρώ, καθώς και οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.11.2025 06:13