search
ΤΕΤΑΡΤΗ 12.11.2025 03:24
MENU CLOSE

Παράταση ως 30 Δεκεμβρίου για τις διορθώσεις στο Ε9

19.12.2014 14:38
Ανοίγει το Taxisnet για τις τροποποιητικές δηλώσεις - Media

Παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9), που έληγε σήμερα μέχρι και την 30-12-2014 έδωσε το υπουργείο Οικονομικών. 

Παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων (Ε9), που έληγε σήμερα μέχρι και την 30-12-2014 έδωσε το υπουργείο Οικονομικών.

Την παράταση όπως διευκρινίζεται με ανακοίνωση του υπουργείου θα προβλέπει τροπολογία που πρόκειται να κατατεθεί εντός των επομένων ημερών, για λόγους διευκόλυνσης των φορολογουμένων. Σε ότι αφορά μεταβολές της περιουσιακής κατάστασης των φορολογουμένων, που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2014, θα δηλωθούν μέχρι και 31-03-2015.

Επίσης, με την ίδια τροπολογία προβλέπεται ότι η διαρκής ενημέρωση του περιουσιολογίου ακινήτων με τις μεταβολές περιουσιακής κατάστασης θα ισχύσει από 01-01-2015.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.11.2025 03:24