Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στο λιμάνι της Ρόδου εξακολουθεί να παραμένει από χθες το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βιντσέντζος Κορνάρος», που παρουσίασε μηχανική βλάβη σε μία από τις τρεις μηχανές του, λίγη ώρα μετά τον απόπλου του.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η βλάβη που παρουσιάστηκε αποκαταστάθηκε τα μεσάνυχτα και το πλοίο αναμένεται εντός της ημέρας να επιθεωρηθεί και να αναχωρήσει κανονικά για τον προορισμό του.
Στους 54 επιβάτες που παρέμειναν μέσα στο πλοίο η πλοιοκτήτρια εταιρεία διέθεσε φαγητό και διανυκτέρευση. Επίσης, σε άλλους 29 επιβάτες επιστράφηκαν τα εισιτήριά τους.
Το «Βιντσέντζος Κορνάρος» πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ρόδο- Χάλκη – Διαφάνι Καρπάθου – Κάρπαθο – Κάσο – Σητεία – Ηράκλειο – Ανάφη – Σαντορίνη – Μήλο – Πειραιά
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.