Νατάσσα Μποφίλιου: Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες - Παλεύουμε για να μην πνίγουμε ανθρώπους στη θάλασσα
Κανονικά διεξήχθη η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου το βράδυ της Πέμπτης στο Βόλο, μιας και η τραγουδίστρια με την ακτιβιστική δράση επέλεξε να μην την ακυρώσει, λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου.
«…Για μας διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής. Δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα, δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις μέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις μέρες.
@alexandrakofou #fyp #volos #natasabofiliou ♬ πρωτότυπος ήχος – 𝔸𝕃𝔼𝕏
Κρατάει μαζί με τη δέσμευσή μας ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή, δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο. Που μέσα στη θάλασσα το μόνο που θα συμβαίνει είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερο τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε. Αυτή είναι η δική μας η διαμαρτυρία!».
Διαβάστε επίσης:
Σμαράγδα Καρύδη: «Έχουμε υποφέρει από δασκάλους γιατί ήταν καταπιεστικοί»
Έλενα Παπαρίζου: Όποιος θέλει με αγαπάει, όποιος δεν θέλει δεν χρειάζεται (Video)
Η Ana De Armas επισκέφθηκε τη χώρα μας και ενθουσιάστηκε: «Αντίο Ελλάδα, είσαι εκθαμβωτική…»