Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τραγουδιστές, ηθοποιούς, παρουσιαστές και αθλητές, απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ανάμεσα στις χιλιάδες κόσμου που έσπευσαν στην OPAP Arena και στο Σύνταγμα για να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το αυθεντικό μονοθέσιο της McLaren. Στη θέα του εντυπωσιακού MCL39, ακόμη και όσοι δεν ήταν λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έγιναν fans της McLaren.
Δείτε τι είπαν:
Το μονοθέσιο της McLaren ήρθε στην Ελλάδα στο πλαίσιο της συνεργασίας της μητρικής του ΟΠΑΠ, Allwyn, με τη Formula 1 και τη McLaren ως Official Partner τους. Τα δύο events, στην OPAP Arena και στο Σύνταγμα, έγιναν σε συνεργασία με τον ANT1, επίσημο αναμεταδότη της Formula 1 στην Ελλάδα.

Evangelia

Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρης Γκουντάρας
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.