17/07/2019 06:54:27
11.11.2009

Περού: Ο πρόεδρος αρνείται «εξώγαμο»

Ο πρόεδρος του Περού Άλαν Γκαρσία έκανε παρέμβαση σε εθνικό ραδιοσταθμό για να διαψεύσει κατηγορηματικά ότι πρόκειται να γίνει, στα 60 χρόνια του, πατέρας ενός δεύτερου παιδιού εκτός γάμου, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί ο ραδιοσταθμός επικαλούμενος ένα μπλογκ.

Ο πρόεδρος δήλωσε «πληγωμένος» από τη φήμη, που είναι «ένα ψέμα, που δεν ξέρει ποιος το διαδίδει ». «Στα 60 μου δεν θα ήμουν υπεύθυνος αν αποκτούσα ένα παιδί. Ο αριθμός των παιδιών που έχω – έξι μέχρι στιγμής – μου αρκεί» δήλωσε τηλεφωνικά και θυμωμένος ο πρόεδρος Γκαρσία!.. Μία δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στο μπλογκ, το οποίο έγραφε ότι η οικονομολόγος Ρροξάνα Τσίζεμαν, με την οποία ο Γκαρσία απέκτησε το έκτο παιδί του το 2005, κατά τη διάρκεια μιας εξωσυζυγικής σχέσης 18 μηνών, ήταν έγκυος δύο μηνών.

Ο Γκαρσία είχε χειριστεί κατά τρόπο αριστοτεχνικό την περίπτωση αυτή κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2006 δηλώνοντας δημοσίως την ύπαρξη του παιδιού και έχοντας δίπλα του τη γυναίκα του, με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ενώ ένα ακόμη είναι από προηγούμενη σχέση του...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.