search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:47
MENU CLOSE

Δεν… μελέτησαν την πρεμιέρα

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 1854
5-3-2015
06.03.2015 10:43
meleti_deltio.jpg

Στον «αέρα» βγήκε το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ε TV στις 18.45, με την Ελεονώρα Μελέτη να πραγματοποιεί την περασμένη Δευτέρα το ντεμπούτο της στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού.

Στον «αέρα» βγήκε το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ε TV στις 18.45, με την Ελεονώρα Μελέτη να πραγματοποιεί την περασμένη Δευτέρα το ντεμπούτο της στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού.

Η γνωστή παρουσιάστρια – με αρκετό άγχος, η αλήθεια είναι – ακολούθησε τη… μόδα της εποχής που θέλει τους παρουσιαστές ειδήσεων όρθιους, ενώ αίσθηση προκάλεσε το αρκετά εντυπωσιακό ντύσιμό της, αφού επέλεξε να φορέσει για την πρεμιέρα της στο Epsilon μία… κόκκινη ολόσωμη φόρμα!

Στο (καθαρά ενημερωτικό) δελτίο δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς λίγα λεπτά μετά την έναρξή του έσβησαν τα φώτα, με την παρουσιάστρια να αντιμετωπίζει το ατυχές αυτό συμβάν με χιούμορ. Γι’ αυτό και στη συνέχεια, όταν την καλωσόρισε ο αστυνομικός συντάκτης του δελτίου, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Με δυσκολίες, αλλά βγήκε».

Άξιο προσοχής, επίσης, ήταν το γεγονός πως η παρουσιάστρια μπήκε στο στούντιο μετά τους τίτλους, κάτι πρωτόγνωρο για δελτίο ειδήσεων στην Ελλάδα, για να καλωσορίσει το κοινό της στη συνέχεια, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησε να εκφωνεί τους τίτλους των ειδήσεων που ακολουθούσαν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24