search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:57
MENU CLOSE

Πέθανε ο Σαμ Σάιμον, ένας από τους δημιουργούς των Simpsons

09.03.2015 19:44
Ντέιβιντ Γουίλιαμς σε Σάιμον Κάουελ: Είσαι κοκκαλιάρα σκύλ@ - Media

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 59 ετών ο Σαμ Σάιμον, ο ένας εκ των δημιουργών της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς κινουμένων σχεδίων “The Simpsons”, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες.

 

Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 59 ετών ο Σαμ Σάιμον, ο ένας εκ των δημιουργών της δημοφιλούς αμερικανικής σειράς κινουμένων σχεδίων “The Simpsons”, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τους τελευταίους μήνες. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει ότι ο Σάιμον έπασχε από καρκίνο του παχέος εντέρου και ήταν στο τελικό στάδιο.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ο Σάιμον κέρδισε 9 βραβεία EMMY για το έργο του ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός της κωμικής σειράς “Simpsons”, η οποία είχε κάνει το ντεμπούτο της το 1989.

Ο Σάιμον ήταν επίσης γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50