search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 00:17
MENU CLOSE

Η φάρσα της Ριάνα στον παρουσιαστή Jimmy Kimmel (Video)

02.04.2015 07:50
Η φάρσα της Ριάνα στον παρουσιαστή Jimmy Kimmel (Video) - Media

«Θύμα» φάρσας έπεσε ο Αμερικανός παρουσιαστής του ABC, Jimmy Kimmel που είναι ο ίδιος γνωστός για τις φάρσες του στους διάσημους καλεσμένους του. Αυτή την φορά όμως «την πάτησε» και μάλιστα από έναν ξεχωριστό «δράστη». Την Ριάνα.

 

«Θύμα» φάρσας έπεσε ο Αμερικανός παρουσιαστής του ABC, Jimmy Kimmel, που είναι ο ίδιος γνωστός για τις φάρσες του στους διάσημους καλεσμένους του. Αυτή την φορά όμως «την πάτησε» και μάλιστα από έναν ξεχωριστό «δράστη». Την Ριάνα.

Η διάσημη τραγουδίστρια «εισέβαλε» τη νύχτα στο σπίτι του και μετέτρεψε την κρεβατοκάμαρα του, ενώ ο ίδιος κοιμόταν, σε μπαρ.

Φωτορυθμικά, δυνατή μουσική, η Ριάνα με τους χορευτές της να χορεύουν, η ίδια να τραγουδάει το καινούργιο της τραγούδι «B— Better Have My Money» και να χοροπηδάει πάνω στο κρεβάτι του, πετώντας του χαρτονομίσματα και κονφετί.

 Ο Kimmel να τα ‘χει εντελώς χαμένα και να κοιτάει νυσταγμένος, προσπαθώντας να καταλάβει που βρίσκεται. Φυσικά βοηθοί της τραγουδίστριας στην πρωταπριλιάτικη φάρσα σε βάρος του παρουσιαστή ήταν η σύζυγός του  και η βοηθός του στο σόου του.  

Την επόμενη μέρα η Ριάνα πήγε καλεσμένη στο σόου του και «απολογήθηκε» για την πλάκα στον παρουσιαστή –φαρσέρ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 00:12