search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Δύο συλλήψεις για τρομοκρατία

02.04.2015 08:11
Δύο συλλήψεις για τρομοκρατία - Media

Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία δύο αλλοδαποί, ένας 27χρονος και μία 24χρονη στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ένα πολεμικό τουφέκι – καλάσνικοφ και συνδέονται με υποθέσεις τρομοκρατίας.

 

Συνελήφθησαν τις πρωινές ώρες από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία δύο αλλοδαποί, ένας 27χρονος και μία 24χρονη στην κατοχή των οποίων βρέθηκε ένα πολεμικό τουφέκι – καλάσνικοφ και συνδέονται με υπόθεση τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο συλληφθέντες σκόπευαν να εξοπλίσουν τα μέλη της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς με όπλα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι περιφερειακά μέλη της ομάδας που είχε συστήσει ο Χριστόδουλος Ξηρός με στόχο την απόδραση των προφυλακισμένων μελών των Πυρήνων της Φωτιάς κατά την επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Γρογοπόταμος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:39