search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 01:57
MENU CLOSE

Ανακάλυψε πως έχει καρκίνο στο Facebook (Photos)

07.04.2015 18:34
Ανακάλυψε πως έχει καρκίνο στο Facebook (Photos) - Media

H 36χρονη Laura Everley από το West Sussex στη Μεγάλη Βρετανία ανακάλυψε πως πάσχει από καρκίνο, μετά από ένα post που έκανε στο Facebook.

 

H 36χρονη Laura Everley από το West Sussex στη Μεγάλη Βρετανία ανακάλυψε πως πάσχει από καρκίνο, μετά από ένα post που έκανε στο Facebook.

«Ένιωθα πως κάτι δεν πάει καλά με την υγεία μου. Έκανα ένα post στο Facebook όπου εξηγούσα όλα τα συμπτώματα που είχα έως εκείνη τη στιγμή. Φούσκωμα, πόνος χαμηλά στην πλάτη, δυσκοιλιότητα και συχνοουρία ήταν μερικά από αυτά. Λίγο αργότερα είδα ένα αντίστοιχο post φίλου που επεξηγούσε τα συμπτώματα της καρκινοπαθούς συζύγου του και διαπίστωσα πως τα έχω όλα».

Η Laura, μητέρα ενός μικρού αγοριού, επισκέφθηκε αμέσως το νοσοκομείο της περιοχής της για τις απαραίτητες εξετάσεις και αμέσως μπήκε στο χειρουργείο. Ο καρκίνος των ωοθηκών από τον οποίον υπέφερε μπορούσε να αντιμετωπιστεί…

«Το χειρότερο της όλης ιστορίας ήταν πως θα το έλεγα στον γιο μου. Πραγματικά κατέρρευσα. Είναι εύκολο να αγνοείς τα συμπτώματα, αλλά πιστέψτε με, δεν αξίζει το ρίσκο».

 

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 01:03