search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:25
MENU CLOSE

Τρέμε Κιμ Καρντάσιαν: η απάντηση έρχεται από την Κούβα (Photos)

14.04.2015 14:06
Τρέμε Κιμ Καρντάσιαν: η απάντηση έρχεται από την Κούβα (Photos) - Media

Τα διάσημα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν, κινδυνεύουν να χάσουν την … πρωτοκαθεδρία. Και αυτό γιατί εμφανίστηκε η μόλις 21χρονών Κουβανή Κάθι Φερέιρο

Τα διάσημα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν, κινδυνεύουν να χάσουν την … πρωτοκαθεδρία. Και αυτό γιατί εμφανίστηκε η μόλις 21χρονών Κουβανή Κάθι Φερέιρο, η οποία διαθέτει καμπυλωτά οπίσθια, τα οποία μάλιστα ισχυρίζεται ότι είναι φυσικά. Η νεαρή έχει ήδη αποκτήσει φήμη στα social media και έχει πάρει το χρίσμα της διαδόχου της Κιμ Καρντάσιαν.

Λατρεύει τις selfie και δεν παραλείπει να ανεβάσει συνεχώς φωτογραφίες της στο instagram. Γυμνάζεται πολύ και αρνείται όχι μόνο ότι έχει κάνει επεμβάσεις για να φουσκώσει την πίσω όψη της, αλλά και ότι κάνει photoshop στις φωτογραφίες της. Την ημέρα δουλεύει σε εταιρεία καλλυντικών και το βράδυ δεν χάνει πάρτι στο Μάιμι, όπου μετακόμισε για να κάνει καριέρα στον χώρο της showbiz.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:25