search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:05
MENU CLOSE

Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για το μεταναστευτικό: Η πραγματικότητα διαψεύδει τη ΝΔ

21.04.2015 16:45
Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση για το μεταναστευτικό: Η πραγματικότητα διαψεύδει τη ΝΔ - Media

Στην αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση αναφορικά με τις κατηγορίες που εκτοξεύονταν εναντίον της το προηγούμενο διάστημα από την αντιπολίτευση για τους χειρισμούς της στο μεταναστευτικό.

Στην αντεπίθεση περνά η κυβέρνηση αναφορικά με τις κατηγορίες που εκτοξεύονταν εναντίον της το προηγούμενο διάστημα από την αντιπολίτευση για τους χειρισμούς της στο μεταναστευτικό.

Κύκλοι της κυβέρνησης εκτιμούν ότι οι αλλεπάλληλες ναυτικές τραγωδίες στη Μεσόγειο με θύματα απελπισμένους πρόσφυγες έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα εκείνες τις δυνάμεις που επιχειρούν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια με το προσφυγικό κύμα, επιδιδόμενες σε κινδυνολογική και ρατσιστική δημαγωγία. 

Στρέφοντας τα βέλη κατά της ΝΔ, οι κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι η συνήθως λαλίστατη αξιωματική αντιπολίτευση τηρεί ένοχη σιωπή αφού η ίδια η πραγματικότητα διαψεύδει τη ρητορική της κι επιβεβαιώνει τα όσα λέει η κυβέρνηση.

Τονίζουν δεν ότι πανευρωπαϊκά και παγκόσμια το μεταναστευτικό αντιμετωπίζεται ως διεθνές ανθρωπιστικό ζήτημα, που ουδεμία σχέση έχει με τις όποιες κινήσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Σε αυτό το πλαίσιο επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι η Ιταλία έχει δεχτεί το 2015 τέσσερις φορές παραπάνω πρόσφυγες και μετανάστες απ’ ό,τι η Ελλάδα, προς… επιβεβαίωση της ΝΔ που κατηγορεί την κυβέρνηση ότι έχει μετατρέψει τη χώρα σε πόλο έλξης μεταναστευτικών ροών.

Η ΝΔ είναι ανεπανόρθωτα έκθετη, γιατί μέσω του λαϊκισμού, της δημαγωγίας και της κινδυνολογίας επιχείρησε να προσποριστεί μικροκομματικά οφέλη, καταλήγουν οι κύκλοι της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η σιωπή της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν σημαίνει ότι θα ξεχαστούν οι κραυγές των προηγούμενων ημερών. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:05