search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:46
MENU CLOSE

Το photobombing της χρονιάς! (Photo & Video)

23.04.2015 06:05
Αυτή είναι η πρώτη Ελληνίδα που τολμά ν’ ανέβει στο Έβερεστ - Media

Μια παρέα στις Φιλιππίνες ήταν έτοιμη για την αναμνηστική φωτογραφία όταν μια θαλάσσια χελώνα είδε selfie και… μπήκε!

 

Μια θαλάσσια χελώνα «τρύπωσε» στη selfie μιας παρέας στις Φιλιππίνες.

Την ξεκαρδιστική φωτογραφία τράβηξε ο Giovanni de Jesus όταν θέλησε να απαθανατίσει τους φίλους του που φορούσαν στολές κατάδυσης και το καλύτερο τους χαμόγελο. Και τότε εμφανίστηκε η θαλάσσια χελώνα που συμπλήρωσε το κάδρο…

«Βγάζαμε φωτογραφία στο νησί Apo στις Φιλιππίνες όταν η θαλάσσια χελώνα βγήκε στην επιφάνεια για να αναπνεύσει και έκανε το photobombing.

Αυτή η ρηχή περιοχή είναι ένα σημείο σίτισης για τις θαλάσσιες χελώνες. Η φωτογραφία υπενθυμίζει ότι άνθρωποι και ζώα όπως αυτή η θαλάσσια χελώνα μπορούν να συνυπάρξουν», σημείωσε ο Diovani de Jesus.

Να σημειωθεί πως 4 από τα 7 είδη θαλάσσιας χελώνας έχουν χαρακτηριστεί ως απειλούμενα ή άκρως απειλούμενα, ενώ άλλα 2 έχουν χαρακτηριστεί ως ευάλωτα.

Με αφορμή τη χελώνα που έκλεψε την παράσταση, ας θυμηθούμε κάποιες παλαιότερες φωτογραφίες με ζώα που κάνουν photobombing:

πηγή: mirror

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:42