search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:23
MENU CLOSE

7 σχεδόν εξωπραγματικές γυναίκες (Photos)

28.04.2015 09:25
7 σχεδόν εξωπραγματικές γυναίκες (Photos) - Media

Στην εποχή όπου το ίντερνετ προσφέρει αλλά και σχεδόν ισοπεδώνει κάθε είδους πληροφορία, οι περιπτώσεις ορισμένων γυναικών θα μπορούσαν να φαντάζουν τρολιές ή δημιουργίες της φαντασίας και του photoshop.

 

 

Στην εποχή όπου το ίντερνετ προσφέρει αλλά και σχεδόν ισοπεδώνει κάθε είδους πληροφορία, οι περιπτώσεις ορισμένων γυναικών θα μπορούσαν να φαντάζουν τρολιές ή δημιουργίες της φαντασίας και του photoshop.

Είναι όμως απολύτως πραγματικές:

 

Η Τζούλια Γκανς πάσχει από μια δερματική ασθένεια που ονομάζεται πορφυρία. Όταν εξάντλησε τη βοήθεια της ιατρικής, αποφάσισε να καλύψει το σώμα και το πρόσωπό της με τατουάζ. Σήμερα, το 95% του σώματός της είναι καλυμμένο από τατουάζ, αποτέλεσμα για το οποίο χρειάστηκαν πέντε χρόνια και περίπου 80.000 δολάρια. Μπήκε στο βιβλίο Γκίνες ως η γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο.

 

Η Μάντι Σέλαρς πάλευε από τη γέννησή της με το σύνδρομο Πρωτέα, μια ασθένεια που κάνει τα πόδια της να μεγαλώνουν διαρκώς. Οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είναι η μοναδική γυναίκα στον κόσμο που έχει μια συγκεκριμένη γενετική μετάλλαξη. Τα πόδια της είναι τρεις φορές μεγαλύτερα από το κανονικό και το καθένα ζυγίζει περίπου 23 κιλά. Μετά από μια σειρά επιπλοκών χρειάστηκε να ακρωτηριαστεί το αριστερό της πόδι. Και το συγκλονιστικό είναι ότι στη θέση του βγήκε νέο…

 

Η Τζιότι Άμτζ έχει ύψος περίπου 61 εκατοστά και πάσχει μια ιδιόμορφη μορφή νανισμού που ονομάζεται Αχονδροπλασία. Σε αντίθεση με άλλες μορφές νανισμού, οι αναλογίες του σώματός της είναι απολύτως σωστές. Έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες ως η πιο μικρόσωμη γυναίκα του κόσμου και, σίγουρα, οι φαν του American Horror Story θα την αναγνωρίσουν.

 

Η Άσα Μαντέλα έφθασε να ονομαστεί ως η «Μαύρη Ραπουνζέλ» εξαιτίας των μαλλιών της. Οι ράστα «μπούκλες» της, το 2008, την έκαναν να μπει στο βιβλίο Γκίνες ως η γυναίκα με τα πιο μακριά μαλλιά στον κόσμο. Τότε έφθαναν σχεδόν τα έξι μέτρα. Το συγκλονιστικό στην ιστορία της είναι ότι παρά το ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και πέρασε από χημειοθεραπείες, κατάφερε να μην της πέσουν τα μαλλιά.

 

Οι Άμπιγκεϊλ και Μπρίτανι είναι δίδυμες που μοιράζονται το ίδιο σώμα, αλλά έχουν διαφορετικά κεφάλια. Το εντυπωσιακό είναι πως παρά το ότι έχουν ένα σώμα, έχουν και διαφορετικά όργανα. Η κάθε μία έχει δικό της στομάχι, καρδιά, σπονδυλική στήλη και νωτιαίο μυελό. Η μία «εκτελεί» όλες τις «δεξιές» λειτουργίες και η άλλη όλες τις «αριστερές». Παράλληλα τρώνε και γράφουν η κάθε μία ξεχωριστά.

 

Η Μικέλ Ραφινέλι έχει τους μεγαλύτερους γοφούς στον κόσμο, που φθάνουν σχεδόν τα 2,5 μέτρα. Το πρόβλημά της είναι ιατρικό και οφείλεται στην υπερπαραγωγή λιπώδους ιστού. Εμφανίστηκε μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

 

Η Ανέτα Φλόρκτσικ θεωρείται η πιο δυνατή γυναίκα στον κόσμο. Η Πολωνίδα αθλήτρια έσπασε το ρεκόρ σηκώνοντας περισσότερα από 270 κιλά, ενώ μπορεί να λυγίσει ένα τηγάνι με τα χέρια της. Φυσικά έχει τη θέση της στο βιβλίο Γκίνες.

 

Η Μπεσίν είναι Γερμανίδα και «μοντέλο για ενήλικες». Μέσω πλαστικών επεμβάσεων απέκτησε μάλλον το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο, με το καθένα να ζυγίζει περίπου 9 κιλά.

Όπως λέει η ίδια, λατρεύει να έχει το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο και καλωσορίζει τους θαυμαστές της στην συνεχή προσπάθειά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:23