search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 05:32
MENU CLOSE

Έξαλλη η Άννα Βαγενά στη Βουλή- «Έπαιξε» και Καλφαγιάννη (και όχι Κηλαηδόνη) (Video+Photos)

28.04.2015 11:58
Έξαλλη η Άννα Βαγενά στη Βουλή- «Έπαιξε»  και Καλφαγιάννη (και όχι Κηλαηδόνη) (Video+Photos) - Media

Εκτός εαυτού βγήκε η Άννα Βαγενά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην ολομέλεια του νομοσχεδίου  για την επαναλειτουργία τη ΕΡΤ.

 

Εκτός εαυτού βγήκε η Άννα Βαγενά κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην ολομέλεια του νομοσχεδίου  για την επαναλειτουργία τη ΕΡΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Άννα Βαγενά εκνευρίστηκε από τη συμπεριφορά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της ομιλίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές του εκνευρισμού της Άννας Βαγενά.

 

Ολοκληρώνοντας την ομιλία της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά άνοιξε την τσάντα της και τράβηξε έξω… ένα φορητό ραδιοκασετόφωνο! Αφού είπε πως δεν ξέρει αν επιτρέπεται αυτό που κάνει, έβαλε την συσκευή δίπλα στα μικρόφωνα και πάτησε το play…

Και στην αίθουσα της Ολομέλειας, μέσα από την ηχογράφηση της Βαγενά, αντήχησε η βαριά φωνή του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη το βράδυ που η προηγούμενη κυβέρνηση έριξε «μαύρο» στις συχνότητες της ΕΡΤ και ο ίδιος κατήγγειλλε την «κατάλυση της Δημοκρατίας»…    

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 01:07