search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:37
MENU CLOSE

Ο Βαρουφάκης ευχαριστεί τον Ελ Εριάν και διευκρινίζει: Παραμένω εθνικός διαπραγματευτής στο Eurogroup

04.05.2015 09:08
Ο Βαρουφάκης ευχαριστεί τον Ελ Εριάν και διευκρινίζει: Παραμένω εθνικός διαπραγματευτής στο Eurogroup - Media

Μέσω twitter απάντησε στο εγκωμιαστικό άρθρο του διάσημου οικονομολόγου Ελ Εριάν ο Γιάνης Βαρουφάκης.

 

Μέσω twitter απάντησε στο εγκωμιαστικό άρθρο του διάσημου οικονομολόγου Ελ Εριάν ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Στο άρθρο του στο Bloomberg ο Ελ Εριαν κάνει εκτενή αναφορά στο ύφος και το στυλ του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών αλλά και τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Αν και καταλαβαίνω το σκεπτικό της απόφασης του Τσίπρα να τον θέσει στο περιθώριο, λυπήθηκα γι’ αυτό. Ο Βαρουφάκης ήταν μια ανάσα φρέσκου αέρα σε αυτό το παρατεταμένο και κουραστικό ελληνικό δράμα, το οποίο περιλαμβάνει ένα ανησυχητικό ανθρώπινο κόστος όσον αφορά την ανεργία, τη φτώχεια και τις χαμένες ευκαιρίες. Έχοντας κατά νου την οικονομική λογική και την επιθυμία για να κάνει το καλύτερο, ο Βαρουφάκης πίεσε για περισσότερο ρεαλισμό από την πλευρά των πιστωτών. Και δεν κουράστηκε ποτέ να λέει πως η ανάκαμψη της Ελλάδας δεν είναι μόνο δική της ευθύνη», γράφει μεταξύ άλλων ο Ελ Εριάν.

Στο άρθρο απάντησε μέσω twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης «Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Μια πληροφορία: Παρά τους ευσεβείς πόθους -που βασίζονται σε φήμες- παραμένω ΥΠΟΙΚ και διαπραγματευτής της Ελλάδας στο EG!». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:36