search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:49
MENU CLOSE

«Ξαναφουντώνουν» οι αντιδράσεις για τα αποθεματικά της Βουλής και τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

17.05.2015 11:47
«Ξαναφουντώνουν» οι αντιδράσεις για τα αποθεματικά της Βουλής και τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου - Media

Στο επίκεντρο και πάλι τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής και η στάση που κρατά η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μετά την Ντόρα Μπακογιάννη, επίθεση εναντίον της προέδρου εξαπέλυσε και ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος προτίμησε να τηρήσει αποστάσεις.

Στο επίκεντρο και πάλι τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής και η στάση που κρατά η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Μετά την Ντόρα Μπακογιάννη επίθεση εναντίον της προέδρου εξαπέλυσε και ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος προτίμησε να τηρήσει αποστάσεις.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FΜ ο Αλέξης Μητρόπουλος τόνισε: «Πρέπει να το συζητήσουμε με την πρόεδρο της βουλής και την κυβέρνηση. Θα πρέπει η βουλή να βοηθήσει και να δώσει τα χρήματα εφόσον τα χρειάζεται η κυβέρνηση», είπε ο Α. Μητρόπουλος ενώ πρόσθεσε με νόημα: «Να μην κάνουμε κινήσεις ανέξοδου εντυπωσιασμού».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα όσα είπε η πρόεδρος της Βουλής σχετικά με το θέμα επίσης μέσα από το ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FΜ, επεσήμανε «Δεν χρειάζεται καμία επιστολή. Από τη στιγμή που ψηφίστηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, όφειλε να δώσει τα ταμειακά διαθέσιμα».

Μάλιστα σημείωσε ότι αφού δεν προχωρά σε αυτή την κίνηση η Ζ. Κωνσταντοπούλου, τότε έχουν το ίδιο δικαίωμα και οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες που αντιδρούν. «Δεν κατάλαβα γιατί η κυβέρνηση επιτίθεται σε αυτούς και όχι στην πρόεδρο της βουλής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Α. Γεωργιάδης σχολίασε και την άποψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου πως η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου είναι απλά μία ανακοίνωση. «Αν συμβαίνει αυτό που λέει, τότε ο Γ. Βαρουφάκης που έβαλε υπογραφή για να επιστρέψουν τα 10 δισ. από το ΤΧΣ, πρέπει να πάει φυλακή σήμερα», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Η κυβέρνηση είναι και αντιπολίτευση. Ο κ. Τσίπρας θεοποιεί τη συμφωνία, η κα Κωνσταντοπούλου τη χαρακτηρίζει απλή ανακοίνωση».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:48