search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:21
MENU CLOSE

Οι καλύτερες παραλίες στον κόσμο για γυμνισμό – Και μια ελληνική στη λίστα

18.05.2015 06:48
Οι καλύτερες παραλίες στον κόσμο για γυμνισμό – Και μια ελληνική στη λίστα - Media

«Κάποιες φορές θέλεις απλά να απαλλαχτείς από τα ρούχα σου, να ξαπλώσεις στην παραλία και να ρουφήξεις όσο περισσότερο ήλιο μπορείς» γράφει η travel editor του Fox News, Μπρίτανι Τζόουνς Κούπερ.

 

«Κάποιες φορές θέλεις απλά να απαλλαχτείς από τα ρούχα σου, να ξαπλώσεις στην παραλία και να ρουφήξεις όσο περισσότερο ήλιο μπορείς» γράφει η travel editor του Fox News, Μπρίτανι Τζόουνς Κούπερ.

«Δυστυχώς, αν ξεγυμνωθείς, θα βρεθείς πίσω από τα σίδερα σε πολλά μέρη» σπεύδει να διευκρινίσει, όμως, η Κούπερ, η οποία αναζήτησε τις καλύτερες παραλίες όπου μπορεί κάποιος να κάνει ελεύθερα γυμνισμό.

«Ευτυχώς, υπάρχουν λίγα μέρη όπου η πρόκληση του να μείνεις χωρίς ρούχα στην κυριολεξία δεν επιφέρει νομικές κυρώσεις»τονίζει στο κείμενο της.

Σύμφωνα λοιπόν με την travel editor του Fox News οι καλύτερες παραλίες για γυμνισμό είναι:

1. Μικρή Παραλία, Μάουι 

2. Κόκκινη Αμμος, Κρήτη

«Υπάρχουν δύο πράγματα που θα προσέξετε αμέσως ενώ περπατάτε στην Κόκκινη Άμμο. Πρώτον, η άμμος είναι κόκκινη. Και δεύτερον, οι περισσότεροι λουόμενοι δεν φορούν τα ρούχα τους. Βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Κρήτης, και αυτή η κατά κάποιο τρόπο απόμερη παραλία είναι εύκολα προσβάσιμη με καραβάκι ή κάνοντας πεζοπορία 25 λεπτών από τα Μάταλα. Η τοποθεσία της, μακριά από τον πολύ κόσμο, την καθιστά σε ένα ιδανικό μέρος για να μείνεις γυμνός, χωρίς περίεργους να σε λοξοκοιτούν» σχολιάζει η δημοσιογράφος του Fox News.

3. Samurai Beach, Αυστραλία

4. Praia do Pinho, Βραζιλία 

5. Plage de Tahiti, Σεν Τροπέ 

6. Haulover Beach, Μαϊάμι 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:20