search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:20
MENU CLOSE

Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ γράφει την αυτοβιογραφία της (Photos)

21.05.2015 10:14
Η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ μέσα στο 2016 - Media

Μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς, με καριέρα που μετρά εξήντα χρόνια, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ θα γράψει την αυτοβιογραφία της. 

 

Θεωρείται ήδη ένα από τα βιβλία που θα διαβαστούν πολύ στην Αμερική το 2017. Μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς, με καριέρα που μετρά εξήντα χρόνια, η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ θα γράψει την αυτοβιογραφία της. Σε συνέντευξη της το 2009 στο Associated Press έλεγε «θέλω άραγε να γράψω για τη ζωή μου; Θέλω άραγε να την ξαναζήσω. Δεν είμαι σίγουρη». Απ’ ότι φαίνεται όμως, το ξανασκέφτηκε. Άλλωστε σίγουρα θα την έχει μοσχοπουλήσει. Ο δικηγόρος που ανέλαβε να υπερασπιστεί τα συγγραφικά της δικαιώματα είναι ο Ρόμπερτ Μπάρνετ, ο οποίος έχει κάνει τα deal βιβλίων για τον Μπάρακ Ομπάμα και τον Μπιλ Κλίντον.

Η αυτοβιογραφία θα κυκλοφορήσει το 2017. Μην φανταστείτε ότι είναι το πρώτο βιβλίο για τη ζωή της θρυλικής ηθοποιού. Κυκλοφορούν ήδη πενήντα βιογραφίες της!

Με τον πρώην άντρα της, Έλιοτ Γκουλντ και τον γιο τους

«Ένα αστείο κορίτσι»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:19