search
ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 11:12
MENU CLOSE

Βαρουφάκης: «Πρόωρες» οι φήμες για παραίτησή μου

31.05.2015 09:52
Βαρουφάκης: «Πρόωρες» οι φήμες για παραίτησή μου - Media

Διαψεύδει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, πληροφορίες για επικείμενη παραίτησή του, αφήνοντας ωστόσο, για πρώτη φορά, «παράθυρο» για έξοδό του από το κυβερνητικό σχήμα στο μέλλον.

Διαψεύδει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, πληροφορίες για επικείμενη παραίτησή του, αφήνοντας ωστόσο, για πρώτη φορά, «παράθυρο» για έξοδό του από το κυβερνητικό σχήμα στο μέλλον.

«Οι φήμες για επικείμενη παραίτησή μου είναι (για πολλοστή φορά) κατάφωρα πρόωρες…», έγραψε ο υπουργός Οικονομικών στο twitter, με την επιλογή της λέξης «πρόωρες» αντί του «αναληθείς» ή «ψευδείς» να γεννά ερωτηματικά για το μέλλον του Γιάνη Βαρουφάκη στο «τιμόνι» του ΥΠΟΙΚ.

Λίγο αργότερα, με δεύτερο tweet, ο υπουργός Οικονομικών παραφράζει τον γνωστό οικονομολόγο Τζον Μέυναρντ Κέυνς, γράφοντας: «Μακροπρόθεσμα είμαστε όλοι νεκροί. Τ.Μ.Κέινς (μεσοπρόθεσμα, εκείνοι που νοσταλγούν τις μέρες της τρόικα είναι κολλημένοι μαζί μου ως υπουργό Οικονομικών)».

 

 

Δημοσιεύματα σε διαδικτυακούς ιστότοπους έκαναν λόγο για επικείμενη απομάκρυνση του Γ. Βαρουφάκη από το ΥΠΟΙΚ λόγω της επιλογής της Έλενας Παναρίτη για τη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, επιλογή που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων εντός κι εκτός κυβέρνησης. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 11:12