search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:13
MENU CLOSE

Μια έκθεση για την Τζόαν Ρίβερς (Photos)

01.06.2015 16:15
Μια έκθεση για την Τζόαν Ρίβερς (Photos)  - Media

Φωτογραφίες, βραβεία και κοστούμια της διάσημης ηθοποιού και παρουσιάστριας θα φιλοξενούνται στο Μουσείο Grammy στο Λος Άντζελες.

 

 

Μια έκθεση για την Τζόαν Ρίβερς θα φιλοξενήσει τον επόμενο μήνα το Μουσείο Grammy, στο Λος ‘Αντζελες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του μουσείου, η έκθεση θα περιλαμβάνει φωτογραφίες, βραβεία και κοστούμια της διάσημης ηθοποιού και παρουσιάστριας, καθώς και μία βίντατζ βαλίτσα της, με την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton. Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 8 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 20 Σεπτεμβρίου.«Η Τζόαν Ρίβερς με τις ατάκες της, την γενναιότητά της, τα καυστικά της σχόλια και την προσωπική της ζωή άνοιξε την πόρτα για πολλές άλλες γυναίκες κωμικούς» δήλωσε ο Μπομπ Σαντέλι, διευθυντής του Μουσείου Grammy.

«Στις αρχές του έτους η «Recording Academy», απένειμε στην μητέρα μου το πρώτο της Grammy, το οποίο ήταν πραγματικά μεγάλη τιμή», τόνισε σε δηλώσεις της η κόρη της Τζόαν Ρίβερς, Μελίσα. «Για εκείνη, η κωμωδία ήταν μουσική με ρυθμό και τις νότες αντικαθιστούσαν τα λόγια. Η έκθεση προς τιμήν τιμής είναι μία έκθεση όπως συμβαίνει για όλους τους νικητές του βραβείου Grammy.Ξέρετε πόσο της άρεσε να παίζει…» επισήμανε η κόρη της, Μελίσα Ρίβερς.

Η Τζόαν Ρίβερς πέθανε σε ηλικία 81 ετών στη Νέα Υόρκη, μία εβδομάδα μετά από καρδιακό επεισόδιο, στις 4 Σεπτεμβρίου του 2014. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:06