search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 00:09
MENU CLOSE

«Αμφίβολη» η συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ-Ολάντ, λέει το Reuters

10.06.2015 09:04
«Αμφίβολη» η συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ-Ολάντ, λέει το Reuters - Media

«Αμφίβολη» χαρακτηρίζει , Ευρωπαίος αξιωματούχος, στο πρακτορείο Reuters, τη συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ-Ολάντ, σήμερα,Τετάρτη.

 

«Αμφίβολη» χαρακτηρίζει , Ευρωπαίος αξιωματούχος, στο πρακτορείο Reuters, τη συνάντηση Τσίπρα-Μέρκελ-Ολάντ, σήμερα,Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, Γερμανία και Γαλλία δε βλέπουν λόγο να γίνει η συνάντηση, καθώς θεωρούν ανεπαρκείς και τις νέες ελληνικές προτάσεις.

Και ο Peter Spiegel, δημοσιογράφος των Financial Times σημειώνει ότι ένα δείγμα του αυξανόμενου πεσιμισμού είναι ότι αξιωματούχοι των Βρυξελλών είπαν ότι το σημερινό ραντεβού Τσίπρα – Μέρκελ – Ολάντ ίσως δεν πραγματοποιηθεί. Και ο Γιούνκερ, σύμφωνα με τον Peter Spiegel, είπε ότι δεν θα λάμβανε μέρος σε μία τέτοια συνάντηση εάν ο Αλέξης Τσίπρας ερχόταν με την ίδια συμπεριφορά όπως αυτή της προηγούμενης εβδομάδας. 

Η συνάντηση θεωρείται ότι θα γίνει στο περιθώριο της συνόδου της ΕΕ με τις χώρες της Λατινικής Αμερικής, στις Βρυξέλλες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 00:07