search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:58
MENU CLOSE

Μάρδας: Κανονικά οι πληρωμές τη Δευτέρα

13.06.2015 09:25
Μάρδας: Κανονικά οι πληρωμές τη Δευτέρα - Media

«Τη Δευτέρα έχουμε πληρωμές να κάνουμε, αυτές θα γίνουν κανονικότατα», είπε o αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.

«Τη Δευτέρα έχουμε πληρωμές να κάνουμε, αυτές θα γίνουν κανονικότατα», είπε o αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.

Ο κ. Μάρδας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε ότι οι πληρωμές και οι υποχρεώσεις που υπάρχουν μπορούν να γίνουν.

«Τη Δευτέρα έχουμε πληρωμές να κάνουμε, αυτές θα γίνουν κανονικότατα», σημείωσε και συμπλήρωσε «παρά τα όσα έχουν ακουστεί εμείς είμαστε στη θέση να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας εγκαίρως».

Παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του για συμφωνία: «Έχουν εντατικοποιηθεί οι επαφές. Όλα δείχνουν ότι επιδιώκεται να έρθει στο τραπέζι μια συμφωνία το συντομότερο δυνατό», τόνισε.
Μιλώντας για τα χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία του κράτους ανέφερε «Το ταμείο έχει τόσα χρήματα ώστε να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του στο χρόνο που πρέπει. Αυτό είναι το ζητούμενο σε μια οικονομία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 18:58