search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:21
MENU CLOSE

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

18.06.2015 10:32
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις - Media

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που εκδηλώνονται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα συνεχιστούν κατά περιόδους μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πλήττουν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, θα συνεχιστούν κατά περιόδους μέχρι και αύριο το απόγευμα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Τα φαινόμενα, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους θα είναι ιδιαίτερα έντονα στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, το Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, την Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια και την Βορειοανατολική Πελοπόννησο.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 07:21