search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:31
MENU CLOSE

Το ρολόι μετρά αντίστροφα … μέχρι την Κυριακή (Photoς)

30.06.2015 18:01
Το ρολόι μετρά αντίστροφα … μέχρι την Κυριακή (Photoς) - Media

Ειδική ιστοσελίδα κατασκεύασε η κυβέρνηση για το δημοψήφισμα της Κυριακής, προκειμένου να ενημερώνει για τα διαδικαστικά και όχι μόνο …

 

Ειδική ιστοσελίδα κατασκεύασε η κυβέρνηση για το δημοψήφισμα της Κυριακής, προκειμένου να ενημερώνει για τα διαδικαστικά και όχι μόνο …

Η ιστοσελίδα είναι επίσημη  για το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στις 5 Ιουλίου 2015, και διευθύνεται από την Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας της Κυβέρνησης.

Στον ιστότοπο κυριαρχεί ένα πρωτοσέλιδο με τρία θέματα, τα δύο θέματα μάλιστα αναφέρονται στον πρωθυπουργό (το πρώτο  είναι η δήλωσή του για το δημοψήφισμα και το δεύτερο η συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Στην ιστοσελίδα (πάνω – δεξιά) υπάρχει ένα ρολόι που μετρά ανάποδα μέχρι την Κυριακή.

Ο ιστότοπος έχει και ειδικές κατηγορίες όπως «Γιατί Δημοψήφισμα», «Πού και πώς ψηφίζω;», «Και αυτοί το έκαναν» παραθέτοντας τις χώρες που προχώρησαν σε δημοψήφισμα.

Πρόκειται για την  ιστοσελίδα www.referendum2015gov.gr.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50