search
ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 17:21
MENU CLOSE

Διαψεύδει το γραφείο Ολάντ επικοινωνία με Τσίπρα – Μίλησαν μόνο Παυλόπουλος -Ολάντ

06.07.2015 11:12
Διαψεύδει το γραφείο Ολάντ επικοινωνία με Τσίπρα - Μίλησαν μόνο Παυλόπουλος -Ολάντ - Media
Αρνείται το Γραφείο του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ την πληροφορία ότι πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον κ. Ολάντ. 

 

Αρνείται το Γραφείο του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ την πληροφορία ότι πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον κ. Ολάντ. 

Νωρίτερα, πηγή της Προεδρίας της Δημοκρατίας είχε αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας αλλά και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο Πρόεδρο, σε διάλειμμα που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών. 

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες επικοινωνία υπήρξε ανάμεσα στον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Φρανσουά Ολάντ, ενώ την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02.06.2024 17:12