search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:11
MENU CLOSE

Βαρουφάκης: Γελοιωδέστατο το κείμενο της συμφωνίας-Δεν πρόκειται να το ψηφίσω (Video)

14.07.2015 20:36
Βαρουφάκης: Γελοιωδέστατο το κείμενο της συμφωνίας-Δεν πρόκειται να το ψηφίσω (Video)   - Media

Με σκληρές λέξεις αναφέρθηκε στο κείμενο συμφωνίας ο Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του στο thepressproject.gr. «Γελοιωδέστατο», «δεν το ψηφίζω» υποστήριξε ο ίδιος.

 

Με σκληρές λέξεις αναφέρθηκε στο κείμενο συμφωνίας ο Γιάνης Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του στο thepressproject.gr. «Γελοιωδέστατο», «δεν το ψηφίζω» υποστήριξε ο ίδιος.

«Πρόκειται για γελειωδέστατο κείμενο που έχει γραφτεί για τον εξευτελισμό της κυβέρνησης και δεν πρόκειται να το ψηφίσω» τόνισε σε συνέντευξή του στο pressproject.gr ο πρώην υπουργός Οικονομικών και μόνο βουλευτής –πλέον- του ΣΥΡΙΖΑ. Η δήλωσή του αυτή φαίνεται πως μεγεθύνει το χάσμα μεταξύ του ίδιου και του περιβάλλοντος του Αλέξη Τσίπρα.

«Το πολυνομοσχέδιο το έλαβα πριν μια ώρα, δεν έχω προλάβει να το διαβάσω. Η απόφαση της Συνόδου Κορυφής είναι κατάφωρο πλήγμα στη δημοκρατία της ΕΕ. Το κείμενο του είναι γελοιωδέστατο. Έχει στόχο την υποταγή και τον εξευτελισμό της Ελληνικής Κυβέρνησης. Άλλο το έγγραφο της Συνόδου Κορυφής και άλλο το νομοσχέδιο. Θέλω να το διαβάσω προσεκτικά. Αν το νομοσχέδιο είναι η απόφαση της Συνόδου δεν θα το ψηφίσω σε καμία περίπτωση».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν αποσύρεται από την πολιτική, αλλά ούτε θα αυτονομηθεί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 20:09