search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:42
MENU CLOSE

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 27-07-2015

27.07.2015 05:07
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στις 27-07-2015 - Media

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας

 

Διαβάστε αναλυτικά τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: “Μεγάλο μαχαίρι στις συντάξεις. Η Ντέλια “Δρακουλέσκου” απαιτεί άγριες περικοπές στις κύριες και κατάργηση των επικουρικών”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “Μαχαίρι 30% στις συντάξεις αναμένεται να ζητήσει με την άφιξή της στην Αθήνα η νέα εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από τη Ρουμανία Ντέλια Βελκουλέσκου, γνωστή πλέον και με το παρατσούκλι… “Δρακουλέσκου”.

ΕΘΝΟΣ: “Κερδοσκοπία με ΦΠΑ και παραεμπόριο. Έρευνα: Μεσάζοντες και επιτήδειοι εκμεταλλεύονται τα Capital Controls”

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “Επιτήδειοι εκμεταλλευόμενοι την άνοδο του ΦΠΑ από το 13% στο 23% στρογγυλοποίησαν τις τιμές προς τα πάνω προκαλώντας αυξήσεις μέχρι και 17%. Την ίδια ώρα η έρευνα του “Εθνους” αποκαλύπτει τη “μαύρη αγορά” μετά τα capital controls στον Θεσσαλικό Κάμπο και τους οπωρώνες της Κεντρικής Μακεδονίας”.

ΕΣΤΙΑ: “Εξάμηνο καταστροφής. Τραγικός απολογισμός της Κυβερνήσεως Τσίπρα”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι “Σήμερα συμπληρώνοντας έξι μήνες από την ημέρα που ορκίσθηκε η Κυβέρνησις Τσίπρα ) 27 Ιανουαρίου. Το εξάμηνο αυτό, για τους περισσότερους ‘Ελληνες απετέλεσε έναν εφιάλτη”.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: “Προτρέχει η γλώσσα της διανοίας του! Επίθεση εξαπέλυσαν εναντίον του (Γιάνη Βαρουφάκη) όλα τα κόμματα”.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πολιτικούς τριγμούς προκαλούν πάλι τα λεγόμενα του Γιάνη Βαρουφάκη. Σύμφωνα με δημοσίευμα ο υπουργός φέρεται να έχει πει σε τηλεδιάσκεψη πως υπήρχε “σχέδιο Β”: να υποκλαπούν οι ΑΦΜ όλων των φορολογουμένων και να δημιουργηθεί παράλληλα τραπεζικό σύστημα που θα μπορούσε αυτόματα να μετατρέψει το νόμισμα σε δραχμή. Η κυβέρνηση δήλωσε άγνοια”.

Espresso: “Φόνος συζύγου στο σπίτι των οργίων. Ποιός (οι) βοήθησε τη σατανική 37χρονη να “φάει” τον Θανάση”.

Η εφημερίδα γράφει ότι “Ξέφρενα όργια, ομαδικό σεξ και ανταλλαγές συντρόφων περιλάμβαναν οι συχνές συναντήσεις στο απομακρυσμένο σπίτι της Κοιλάδας στην Ερμιονίδα Αργολίδας, στην αυλή του οποίου βρέθηκε δολοφονημένος με δυο σφαίρες ο ναυτικός Θανάσης Λάμπρου από τα χέρια της συζύγου του”.

ΤΑ ΝΕΑ: “Το πεντάμηνο του Διαβόλου. 8 δισ. φόροι ως το τέλος του χρόνου είναι ο λογαριασμούς Βαρουφάκη”.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι “Συσσωρευμένα και νέα βάρη 8 δισ. ευρώ θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι το επόμενο πεντάμηνο. Στα εκκαθαριστικά της Εφορίας προστίθενται οι έξτρα επιβαρύνσεις, όπως οι αυξήσεις στον ΦΠΑ, στην έκτακτη εισφορά και στον φόρο πολυτελούς διαβίωσης, ενώ και η λυπητερή του ΕΝΦΙΑ είναι καθ’ οδόν”.

Kontranews: “‘Ασε τα ψέματα Βαρουφάκη. Πολλά παραμύθια μας έχεις ξεφουρνίσει. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να είναι αχάριστοι στους ευεργέτες τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Τα παραμύθια που αραδιάζει και ξεφουρνίζει μήνες τώρα ο Γιάνης Βαρουφάκης, αφού κάποιοι εξακολουθούν ακόμα να τον παίρνουν στα σοβαρά και να ασχολούνται καθημερινά μαζί του, έχουν αρχίσει να ενοχλούν τους πολίτες”.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: “Φοροκαταιγίδα 6 δισ. Με την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος αρχίζει ο “Γολγοθάς”.

Η εφημερίδα τονίζει ότι “‘Εως και 6 διαφορετικούς φόρους καλούνται να καταβάλουν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους εκατομμύρια φορολογούμενοι για τα εισοδήματα και τα περιουσιακά στοιχεία τους”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15