search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 21:32
MENU CLOSE

Μπλακ άουτ στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΙΚΑ

28.08.2015 08:41
Μπλακ άουτ στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΙΚΑ   - Media

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί το Πληροφοριακό Σύστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ λόγω τεχνικού προβλήματος, που οφείλεται σε ηλεκτρική τροφοδότηση.

 

Εκτός λειτουργίας έχει τεθεί το Πληροφοριακό Σύστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ λόγω τεχνικού προβλήματος, που οφείλεται σε ηλεκτρική τροφοδότηση.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΙΚΑ, λόγω αυτού του προβλήματος όλα τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ δεν μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προς τους πολίτες, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος. Επίσης, λόγω του προβλήματος οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου που παρέχονται σε συσχετισμό με το Πληροφοριακό Σύστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματα των χρηστών.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Ιδρύματος, το πρόβλημα οφείλεται στη ΔΕΗ και από την πρώτη στιγμή καταβάλλονται προσπάθειες για επίλυση του προβλήματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 21:31