search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:36
MENU CLOSE

Ο Μελανσόν ανακοίνωσε τη… συνεργασία Λαφαζάνη – Ζωής!

31.08.2015 12:31
Γαλλία: Οι ψηφοφόροι του Μελανσόν στρέφονται προς τον Μακρόν - Media

Τη χαρά του για τη συμπόρευση της Ζωής Κωνσταντοπούλου με το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη εκφράζει μέσω twitter ο Ζαν Λυκ Μελανσόν, λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις από την πρώην Πρόεδρο της Βουλής.

 

Με ένα tweet ο Ζαν Λικ Μελανσόν, προαναγγέλει την συμπόρευση της Ζωής Κωνσταντοπούλου  με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη στις επικείμενες εκλογές, πριν η ίδια η πρώην Πρόεδρος της Βουλής προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

.Όπως γράφει ο αριστερός πολιτικός, «με χαρά ενημερωθήκαμε ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συμπορευτεί με τη Λαϊκή Ενότητα»

 

Σύμφωνα με τη Liberation, ο γάλλος ευρωβουλευτής και δύο στελέχη του κόμματός είχαν την περασμένη εβδομάδα τηλεδιάσκεψη με τον Π. Λαφαζάνη.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου οι σχέσεις του Μελανσόν με τον Αλέξη Τσίπρα βρίσκονται σε κρίση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:36