search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 22:05
MENU CLOSE

Αλεξιάδης: Ο ΕΝΦΙΑ θα είναι σχεδόν ίδιος με το 2014 (Video)

08.09.2015 06:07
Αλεξιάδης: Ο ΕΝΦΙΑ θα είναι σχεδόν ίδιος με το 2014 (Video) - Media

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομιών Τρύφωνας Αλεξιάδης απάντησε για την επιστροφή φόρου, τον ΕΝΦΙΑ, τα επιδόματα, το πετρέλαιο θέρμανσης, το περιουσιολόγιο.

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομιών Τρύφωνας Αλεξιάδης απάντησε για την επιστροφή φόρου, τον ΕΝΦΙΑ, τα επιδόματα, το πετρέλαιο θέρμανσης, το περιουσιολόγιο.

«Προσπαθούμε να λύσουμε τις εκκρεμότητες. Πιέζουμε τουλάχιστον στο κομμάτι των φορολογικών υπηρεσιών οι πληρωμές να γίνουν το συντομότερο δυνατό για να εξυπηρετηθούν πολίτες και επιχειρήσεις», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

«Τέλειωσαν οι διαδικασίες των φορολογικών δηλώσεων, ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση», σημείωσε «και ξεκινά η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ ο οποίος θα είναι περίπου όσο ήταν το 2014. Θα σταλούν τα εκκαθαριστικά και οι δόσεις θα ξεκινούν από τέλος Οκτωβρίου. Η εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων ανοίγει το δρόμο και για τα εκκαθαριστικά για τα οικογενειακά επιδόματα τα φοιτητικά επιδόματα κλπ που είναι σε εκκρεμότητα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:55