search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 00:49
MENU CLOSE

Ελεύθερος ο security που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό νεαρού στη Μύκονο

08.09.2015 12:30
Ελεύθερος ο security που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό νεαρού στη Μύκονο - Media

«Λυπάμαι πολύ, δεν ήθελα να γίνει αυτό», δηλώνει μέσω του δικηγόρου του, security που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό 31χρονου πατέρα σε νυχτερινό κέντρο της Μυκόνου.

 

«Λυπάμαι πολύ, δεν ήθελα να γίνει αυτό», δηλώνει μέσω του δικηγόρου του, security που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό 31χρονου πατέρα σε νυχτερινό κέντρο της Μυκόνου.

Μάλιστα ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν χτύπησε τον 31χρονο και ότι πρόκειται για ατύχημα. 

Ο συνήγορος του ανέφερε: «ο πελάτης μου εκφράζει τη θλίψη του για την κατάληξη του περιστατικού και για την σοβαρή κατάσταση της υγείας του. Σε καμία περίπτωση δεν τον χτύπησε. Δεν υπάρχει κανένα χτύπημα και αυτό θέλουμε να το καταστήσουμε σαφές.
Το ζήτημα είναι να γίνει καλά ο άνθρωπος και να αποτυπωθεί ακριβώς αυτό που συνέβη. Τουλάχιστον σε ένα τραγικό περιστατικό υπήρχαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν ότι δεν υπήρχε ξυλοδαρμός και δεν είναι μπράβος». 

Ο 25χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως το πρωί της Τρίτης σε αστυνομικό τμήμα του νησιού, όταν και πέρασε το χρονικό όριο του αυτοφώρου και αντιμετωπίζει κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για βαριές σωματικές βλάβες και αφού πήρε 48ωρη προθεσμία, αφέθηκε ελεύθερος για να απολογηθεί την Πέμπτη. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 00:47