search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 05:47
MENU CLOSE

Το Ισλαμικό Κράτος κρατά όμηρο έναν Νορβηγό

10.09.2015 06:40
Το Ισλαμικό Κράτος κρατά όμηρο έναν Νορβηγό - Media

Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας Έρνα Σόλμπεργκ επιβεβαίωσε χθες ότι ένας Νορβηγός υπήκοος είχε συλληφθεί από το Ισλαμικό Κράτος.

 

Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας Έρνα Σόλμπεργκ επιβεβαίωσε ότι ένας Νορβηγός υπήκοος είχε συλληφθεί από το Ισλαμικό Κράτος.
“Είναι ένα σοβαρό και σύνθετο θέμα. Ο σκοπός των προσπαθειών μας είναι να παρέχουμε ασφάλεια στους υπηκόους μας”, είπε η Σόλμπεργκ σύμφωνα με το νορβηγικό περιοδικό Dagbladet.

Νωρίτερα χθες, το περιοδικό προπαγάνδας του Ισλαμικού Κράτους Dabiq ανακοίνωσε ότι ζητούσε λύτρα για δύο ομήρους, έναν υπήκοο της Κίνας και έναν της Νορβηγίας. 

Ο Νορβηγός, είπε, ονομάζεται Όλε Γιόχαν Γκρίμσγκαρντ Όφσταντ, 48 ετών, από το Όσλο και ο Κινέζος ονομάζεται Φαν Σινχούι, σύμβουλος εταιρειών από το Πεκίνο.
Το περιοδικό εξέδωσε επίσης τις διευθύνσεις κατοικίας των δύο ομήρων και άλλες προσωπικές πληροφορίες, αλλά δεν αποκάλυψε πότε τους συνέλαβε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01