search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:34
MENU CLOSE

Πέθανε η Jackie Collins (Photo-Video)

20.09.2015 06:09
Πέθανε η Jackie Collins (Photo-Video) - Media

Στα 77 της χρόνια έφυγε η Jackie Collins, η διάσημη συγγραφέας best seller και αδερφή της διάσημης στο ελληνικό κοινό από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη “Δυναστεία”, Joan Collins, χτυπημένη από καρκίνο του μαστού. 

 

Στα 77 της χρόνια έφυγε η Jackie Collins, η διάσημη συγγραφέας best seller και αδερφή της διάσημης στο ελληνικό κοινό από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη “Δυναστεία”, Joan Collins, χτυπημένη από καρκίνο του μαστού. 


Η Jackie προτίμησε να κρατήσει κρυφή την ασθένειά της, η οποία διαγνώστηκε πριν από εξίμισι χρόνια και την οποία εκμυστηρεύτηκε αρχικά μόνο στις τρεις κόρες της Tracy, 54 χρονών, Tiffany, 48, και Rory, 46.

“Με αβάσταχτη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πανέμορφης, δυναμικής και μοναδικής μητέρας μας, Jackie Collins, που πέθανε από καρκίνο του μαστού σήμερα” ανακοίνωσε η οικογένεια της Collins.
 
“Έζησε μία υπέροχη ζωή και τη λάτρευε η οικογένεια, οι φίλοι της και εκατομμύρια αναγνωστών που απολάμβαναν τα βιβλία της για περισσότερες από 4 δεκαετίες. Ήταν πραγματική έμπνευση, μία πρωτοπόρος στη γυναικεία φαντασία και δημιουργική δύναμη. Θα παραμείνει ζωντανή μέσα από τους ήρωές της αλλά θα μας λείψει απερίγραπτα”, ολοκληρώνεται η ανακοίνωση από τις κόρες της. 

Η αδερφή της, διάσημη στο ελληνικό κοινό από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη “Δυναστεία”, Joan Collins, δήλωσε συντετριμμένη από την απώλεια της Jackie, λέγοντας πως έχασε την καλύτερή της φίλη. “Ήταν η καλύτερή μου φίλη” δήλωσε στο αμερικανικό PEOPLE. “Τη θαυμάζω για τον τρόπο που το χειρίστηκε. Ήταν ένα υπέροχο, γενναίο και πανέμορφο άτομο και τη λατρεύω.

Η Jackie άποκάλυψε στη νJoan την ασθένειά της μόλις πριν από δύο εβδομάδες. Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν το είπε στην αδερφή της νωρίτερα η Jackie δήλωσε πως δεν ήθελε να την επιβαρύνει με τα δικά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32