search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 21:32
MENU CLOSE

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Άρσεναλ με 2-3 εκτός έδρας! (Videos)

29.09.2015 20:43
Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους «16» στο Champions League - Media

Θριαμβευτής από το Emirates έφυγε ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αν και ισοφαρίστηκαν δύο φορές από την Άρσεναλ, τελικά επικράτησαν 3-2 των «κανονιέρηδων» και μπήκαν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League

 

Θριαμβευτής από το Emirates έφυγε ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, αν και ισοφαρίστηκαν δύο φορές από την Άρσεναλ, τελικά επικράτησαν 3-2 των «κανονιέρηδων» και μπήκαν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League.

Τα τέρματα των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση του 6ου ομίλου με 3 βαθμούς (όσους και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ) μετά τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής, σημείωσαν οι Πάρντο (33`), Οσπίνα (40`-αυτογκόλ) και Φινμπόγκασον (66`), ενώ για την Άρσεναλ, που έχει μείνει χωρίς βαθμούς, ισοφάρισαν προσωρινά οι Γουόλκοτ (35`) και Σάντσες (65`).

 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 21:31