18/11/2019 02:02:30

Μπουτάρης: Τα σκουπίδια δεν τα στέλνει ο θεός – Μην τα πετάμε όπου να 'ναι

Μπουτάρης: Τα σκουπίδια δεν τα στέλνει ο θεός – Μην τα πετάμε όπου να 'ναι - Media

 

"Τα σκουπίδια δεν τα στέλνει ο Θεός, οι πολίτες τα κάνουν και θα πρέπει να είναι πιο λογικοί και να μην τα πετούν όπου να 'ναι και όποια ώρα να 'ναι" τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή συζήτηση για τη διαχείριση αστικών αποβλήτων στο πλαίσιο του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται στο δημαρχείο.

Ο κ. Μπουτάρης, αφού  σημείωσε πως "σε όλες τις πολιτισμένες χώρες υπάρχει ωράριο για να κατεβάζουν οι δημότες τα σκουπίδια", στην παρέμβασή του υπογράμμισε πως "δεν είναι εύκολο πράγμα να αλλάξεις συνήθειες ετών".

"Όπως μας κόλλησαν το μνημόνιο και πρέπει να κάνουμε δύο - τρία πράγματα να γίνουμε άνθρωποι, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και για τα απορρίμματα. Αλλιώς θα είμαστε μόνιμα μια πόλη που θα παραπονιόμαστε και θα συνεχίσουμε να πετάμε τα σκουπίδια κάτω" υπογράμμισε ο κ. Μπουτάρης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.