search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 23:55
MENU CLOSE

Μεγάλες περικοπές στις θέσεις εργασίας ανακοίνωσε η Air France

02.10.2015 08:37
Καταργεί χιλιάδες θέσεις εργασίας η Air France - Media

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι θα απολυθούν αλλά η εταιρία μιλά για «σημαντικές περικοπές θέσεων εργασίας»

 

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι θα απολυθούν αλλά η εταιρία μιλά για «σημαντικές περικοπές θέσεων εργασίας»

Η Air France θα ανακοινώσει τη Δευτέρα στο προσωπικό της «σημαντικές» περικοπές θέσεων εργασίας μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων με τους πιλότους που είχαν ως στόχο την ενίσχυση της παραγωγικότητας, είπε ο επικεφαλής της μητρικής εταιρίας Air France-KLM στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.

«Δυστυχώς θα είναι ένα σχέδιο σημαντικών περικοπών θέσεων εργασίας…Θα το συζητήσουμε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων την Δευτέρα», δήλωσε ο Αλεξάντρ ντε Ζουνιάκ.

Χθες, η αεροπορική εταιρία προειδοποίησε ότι θα συρρικνώσει τις δραστηριότητές της τα επόμενα δύο χρόνια προκειμένου να προστατεύσει το μέλλον της αφού απέτυχαν οι συνομιλίες με τους πιλότους για το σχέδιο αναδιάρθρωσης της επιχείρησης.

Ο Ντε Ζουνιάκ είπε επίσης ότι ενώ οι συνομιλίες με τους εκπροσώπους των πιλότων είχαν πλέον τελειώσει, «δεν είναι κλειστή η πόρτα» εάν τα συνδικάτα των εργαζομένων επιδείξουν «πραγματική βούληση για διαπραγματεύσεις».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 23:49