search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:27
MENU CLOSE

Viva Mexico!!! Τι θα χάναμε εάν… έχανε το Μεξικό; Η Arcelia πάντως κράτησε το λόγο της και τα πέταξε όλα (Photos & Video)

15.10.2015 15:43
Viva Mexico!!! Τι θα χάναμε εάν… έχανε το Μεξικό; Η Arcelia πάντως κράτησε το λόγο της και τα πέταξε όλα (Photos & Video)   - Media

Το μοντέλο με τις εκρηκτικές αναλογίες είχε δώσει μια υπόσχεση: Εάν κέρδιζε το Μεξικό τις ΗΠΑ, θα γδυνόταν. Ο αγώνας έληξε με νίκη της χώρας του Ζαπάτα με 3-2

 

 

Το μοντέλο με τις εκρηκτικές αναλογίες είχε δώσει μια υπόσχεση: Εάν κέρδιζε το Μεξικό τις ΗΠΑ, θα γδυνόταν. Ο αγώνας έληξε με νίκη της χώρας του Ζαπάτα με 3-2

Η Arcelia Bravo, είναι ένα μοντέλο από τη Βενεζουέλα. Στο πέρασμα της, οι άνδρες χαζεύουν. Το κορμί της μπορεί να κολάσει τους πάντες. Η Arcelia, παραμονές του ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στο Μεξικό και τις ΗΠΑ, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter την εξής φράση: «Με αυθάδεια θα τα δείξω όλα, εάν το Μεξικό κερδίσει τις ΗΠΑ»

Και πράγματι το Μεξικό κέρδισε, και πράγματι η Arcelia, ήταν αυθάδης. Και οι 100.000 ακόλουθοι της στο Twitter, απόλαυσαν φωτογραφίες από το θεσπέσιο κορμί της. Κάτω από τις φωτογραφίες της η Arcelia είχε γράψει: «Μια υπόσχεση είναι ένα χρέος που πρέπει να τηρούμε».

Η Arcelia Bravo, είναι μια πολύ γνωστή γυμνάστρια από τη Βενεζουέλα. Έχει ένα πάθος σαν γυμνάστρια. Τον αθλητισμό και σε κάθε ευκαιρία δεν διστάζει να ποζάρει σχεδόν όπως γεννήθηκε με μικροσκοπικές αθλητικές εμφανίσεις, ή ακόμη και με body painting, με το κορμί της γυμνό δηλαδή και βαμμένο με χρώμα.

Πάντως δεν είναι πρώτη φορά που γυναίκα από τη Βενεζουέλα «τα πετάει» όλα ύστερα από κάποια νίκη στο ποδόσφαιρο. Όπως θα δείτε και στο βίντεο μια τηλεπαρουσιάστρια ξεγυμνώθηκε ζωντανά στον αέρα, ύστερα από νίκη της Ρεάλ, στην οποία παίζει ο Ρονάλντο, όπως το είχε υποσχεθεί. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50