search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:49
MENU CLOSE

Άδωνις: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει – «Είναι σαν να βάλεις εμένα να παίξω κρίκετ»

23.10.2015 12:25
Άδωνις: Το χρέος της Νέας Δημοκρατίας είναι μη βιώσιμο και πρέπει να διαγραφεί (Video) - Media

Έναν… ευφάνταστο τρόπο βρήκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για να εκφράσει την πεποίθησή του ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση δεν μπορούν να κυβερνήσουν.

Έναν… ευφάνταστο τρόπο βρήκε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, για να εκφράσει την πεποίθησή του ότι ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση δεν μπορούν να κυβερνήσουν.

«Είναι σα να βάζεις εμένα να παίξω κρίκετ», είπε, μιλώντας στο «ράδιο Κρήτη», σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του δε μπορούν να κυβερνήσουν γιατί απλά δεν πιστεύουν στο πρόγραμμα που πρέπει να υλοποιήσουν.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο ίδιος μπορεί «να κερδίσει τον Τσίπρα» και να κάνει καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων.

«Η εκλογή Τσίπρα σηματοδότησε την πλήρη καταστροφή της ήδη λαβωμένης ελληνικής οικονομίας, η οποία όμως είχε αρχίσει να ανακάμπτει με την κυβέρνηση Σαμαρά» ενώ εκτίμησε ότι μπροστά μας βρίσκονται 2 σενάρια: το άσχημο που αποτελεί η εφαρμογή του δύσκολου προγράμματος, που δεν θα οδηγήσει σε ανάπτυξη, και το καταστροφικό, που θα είναι η μη εφαρμογή που θα οδηγήσει στην πτώχευση», είπε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 10:46