search
ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 14:02
MENU CLOSE

Χειροπέδες σε 41 οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα – Έρχονταν… αρματωμένοι στην Αθήνα

03.11.2015 11:27
Χειροπέδες σε 41 οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα - Έρχονταν... αρματωμένοι στην Αθήνα - Media

Σαράντα ένας φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι ταξίδευαν με προορισμό την Αθήνα, συνελήφθησαν το πρωί στα διόδια Μοσχοχωρίου, κατά τη διάρκεια αστυνομικού μπλόκου.

 

Σαράντα ένας οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι ταξίδευαν με εννέα ΙΧ με προορισμό την Αθήνα, συνελήφθησαν το πρωί στα διόδια Μοσχοχωρίου, κατά τη διάρκεια αστυνομικού μπλόκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατοχή των οπαδών, οι οποίοι επρόκειτο να παρακολουθήσουν αύριο το βράδυ τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League, βρέθηκαν βέργες από μπετό, ξύλινα δοκάρια και πέτρες.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, «36 άτομα από την Σερβία και πέντε από την Ερζεγοβίνη, ηλικίας από 19 έως 38 ετών συνελήφθησαν σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στα διόδια Μοσχοχωρίου, στην ΠΑΘΕ από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής από κοινού και παραβίασης της νομοθεσίας περί όπλων, βεγγαλικών και κροτίδων.

Συγκεκριμένα, οι αλλοδαποί επέβαιναν σε εννέα ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα και κινούμενοι στην Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, μετέβησαν σε εργοτάξιο και αφαίρεσαν από τον υπαίθριο χώρο του διάφορα υλικά, όπως: σιδηρόβεργες και ξύλινους δοκούς, καθώς επίσης πέτρες και ξύλα, πλην όμως κατά την αποχώρηση τους έγιναν αντιληπτοί. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στα οχήματα τους και διέφυγαν με κατεύθυνση προς Αθήνα. Εντοπίστηκαν στα διόδια και συνελήφθησαν. Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν:11 πτυσσόμενα μεταλλικά γκλοπ,3 φωτοβολίδες, 2 μεταλλικά εργαλεία (κλειδιά) και όλα τα προαναφερόμενα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι ανωτέρω αλλοδαποί ταξίδευαν με προορισμό την Αθήνα, προκειμένου να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα αύριο το βράδυ ( μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League). 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 11.06.2024 14:02