search
ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 01:57
MENU CLOSE

87χρονη επέπληξε 2 κοπέλες που δεν πλήρωσαν εισιτήριο στο λεωφορείο και εκείνες τη γρονθοκόπησαν άγρια (VIDEO)

09.11.2015 14:18
Διώροφο λεωφορείο επιχείρησε να περάσει κάτω από γέφυρα αλλά δεν υπολόγισε το ύψος και ο πάνω όροφος έγινε χαλκομανία - Media

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και η αστυνομία τις αναζητεί. Η 87χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.

 

 

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και η αστυνομία τις αναζητεί. Η 87χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.            

Το περιστατικό συνέβη στο Νότιο Λονδίνο, μέσα στο λεωφορείο με του Νο 166. Δυο νεαρές κοπέλες όχι πάνω από 15 χρονών μπήκαν στο όχημα, δεν πλήρωσαν εισιτήριο και κάθισαν κοντά στην 87χρονη γυναίκα.

Η συμπεριφορά τους ήταν λίγο παράξενη, αφού και φώναζαν και χλεύαζαν τους άλλους επιβάτες. Κάποια στιγμή η 87χρονη γύρισε και ζήτησε από τις κοπέλες να κάνουν λίγο ησυχία. Εκείνες την αγνόησαν επιδεικτικά και όταν η ηλικιωμένη επιβάτης, τους είπε πως είδε ότι δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο, εκείνες σηκώθηκαν όρθιες και καθώς το λεωφορείο ήταν εν κινήσει άρχισαν να την γρονθοκοπουν.

Γροθιές με δύναμη σε κάθε σημείο του προσώπου της 87χρονης, μέχρι που την πήραν τα αίματα. Οι επιβάτες εξαγριώθηκαν και ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει το όχημα. Οι 2 κοπέλες βρήκαν ευκαιρία, άνοιξαν τις πόρτες και εξαφανίσθηκαν.

Κάποιοι συνεπιβάτες μετέφεραν την αιμόφυρτη 87χρονη στο νοσοκομείο Saint Hillier για τις πρώτες βοήθειες. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 05.06.2024 01:08