search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:15
MENU CLOSE

Ήταν ερωτευμένοι από το νηπιαγωγείο και … δεν το ήξεραν!

10.11.2015 07:18
Ήταν ερωτευμένοι από το νηπιαγωγείο και … δεν το ήξεραν! - Media

«Συναντηθήκαμε στο πρώτο μας ραντεβού, νομίζοντας ότι είμαστε εντελώς άγνωστοι!» δήλωσε η 33χρονη Έιμι Γκίμπερσον για την «γνωριμία» με τον σύντροφό της Τζάστιν Πάουντερς στη Φλόριντα τον Δεκέμβριο του 2014.

 

«Συναντηθήκαμε στο πρώτο μας ραντεβού, νομίζοντας ότι είμαστε εντελώς άγνωστοι!» δήλωσε η 33χρονη Έιμι Γκίμπερσον για την «γνωριμία» με τον σύντροφό της Τζάστιν Πάουντερς στη Φλόριντα τον Δεκέμβριο του 2014.

«Είμαστε μαζί από τότε. Ερωτευτήκαμε πολύ ο ένας τον άλλο αρκετά γρήγορα» πρόσθεσε η 33χρονη και ανέφερε ότι το πρώτο στοιχείο ότι γνώριζαν ο ένας τον άλλο 30 χρόνια πριν ήρθε όταν πήγαιναν να συναντήσουν κάποιους φίλους τους:

«Δεν είχε περάσει ένας μήνας και βρισκόμασταν στον δρόμο για να συναντήσουμε κάποιους φίλους, συζητώντας για τα ονόματά μας ή κάτι τέτοιο. Ο Τζάστιν είπε ότι πάντα του άρεσε το όνομα Έιμι γιατί το όνομα του πρώτου του έρωτα στο νηπιαγωγείο ήταν Έιμι».

Η επόμενη ένδειξη εμφανίστηκε ένα μήνα μετά, επεσήμανε η Γκίμπερσον: «Ήμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και ο Τζάστιν μου έδειξε ένα σημάδι στο φρύδι του. Είπε ότι έπεσε όταν ήταν στο καλό παλιό νηπιαγωγείο Sunshine».

Τότε ήταν που συνειδητοποίησαν ότι ήταν μεγάλη η πιθανότητα να πήγαιναν στο ίδιο νηπιαγωγείο όταν ήταν μικροί. Αργότερα, αναζήτησαν φωτογραφίες του εαυτού τους από το νηπιαγωγείο, απευθυνόμενοι στις μητέρες τους. Τελικά, η μητέρα του Τζάστιν βρήκε μια φωτογραφία, χάρη στην οποία επιβεβαίωσαν το συμπέρασμά τους.

«Πετούσα στα σύννεφα όταν ανακάλυψα ότι ο άνδρας με τον οποίο είμαι ερωτευμένη, δεν είναι απλώς ένας άνδρας. Είναι ένας άνδρας που τον ξέρω σ’ όλη μου τη ζωή» κατέληξε η 33χρονη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:11