search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 20:48
MENU CLOSE

Αναδείχθηκε η «πιο πολύτιμη σταρ» στο Χόλιγουντ (Photos)

17.11.2015 14:31
Καταδικάστηκε ο υπεύθυνος για το «Fappening» - Έκλεψε γυμνές φωτογραφίες διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ - Media

Στα 25 της χρόνια έχει μια τεράστια περιουσία, οι προτάσεις για ταινίες πέφτουν βροχή, και όσο πάει και … ομορφαίνει.

 

Δεν τα έχει καταφέρει και άσχημα η Τζένιφερ Λόρενς. Στα 25 της χρόνια έχει μια τεράστια περιουσία, οι προτάσεις για ταινίες πέφτουν βροχή, και όσο πάει και … ομορφαίνει. Παρόλο που πριν λίγες ημέρες σε συνέντευξη της είχε πει ότι οι άντρες την φοβούνται και περνάει τα σαββατόβραδα μόνη της στο σπίτι, η διάσημη ηθοποιός κάνει τελευταία πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις, με αέρα πραγματικής χολιγουντιανής σταρ.

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, η πρωταγωνίστρια του «Hunger Games», αναδείχθηκε ως η «πιο πολύτιμη σταρ» από το vulture.com. Τα κριτήρια είναι το box office των ταινιών, ο ντόρος που γίνεται στα social media, η δημοτικότητα, οι κριτικές.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ρόμπερτ ντάουνι Τζούνιορ. Ακολουθούν οι: Λεονάρντο ντι Κάπριο, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ντάουν Τζόνσον, Τομ Κρουζ, Χιου Τζάκμαν, Σάντρα Μπούλοκ,  Τσάνινγκ Τατούμ, Σκάρλετ Γιόχανσον. 

Σύμφωνα με τη λίστα Forbes, έβγαλε πέρυσι 35 εκ. δολ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07.06.2024 20:48