search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:11
MENU CLOSE

#jesuisunchien: Το hashtag για την Diesel, τη σκυλίτσα της αστυνομίας που σκοτώθηκε στο Σεν Ντενί

18.11.2015 11:39
#jesuisunchien: Το hashtag για την Diesel, τη σκυλίτσα της αστυνομίας που σκοτώθηκε στο Σεν Ντενί - Media

Την ώρα που η αστυνομική επιχείρηση στο Σεν Ντενί βρισκόταν σε εξέλιξη, η γαλλική αστυνομία ανακοίνωνε με μήνυμα στο Twitter τον θάνατο του θηλυκού λυκόσκυλου Diesel που ανήκε στην επίλεκτη μονάδα RAID της γαλλικής αστυνομίας. 

 

Την ώρα που η αστυνομική επιχείρηση στο Σεν Ντενί βρισκόταν σε εξέλιξη, η γαλλική αστυνομία ανακοίνωνε με μήνυμα στο Twitter τον θάνατο του θηλυκού λυκόσκυλου Diesel που ανήκε στην επίλεκτη μονάδα RAID της γαλλικής αστυνομίας. Η είδηση αναμεταδόθηκε αστραπιαία από τους χρήστες του Ιντερνετ.

“Η Diesel, λυκόσκυλο 7 ετών της #RAID σκοτώθηκε από τους τρομοκράτες κατά την επιχείρηση” ανακοίνωσε η αστυνομία.

“Οι σκύλοι εφόδου και εντοπισμού εκρηκτικών είναι απαραίτητοι στις αποστολές των μελών της #RAID”, αναφέρεται σε άλλο tweet στο λογαριασμό της γαλλικής αστυνομίας.

Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση, δημιουργήθηκε hashtag #jesuisunchien, ως φόρος τιμής στην Diesel από δεκάδες χρήστες του Ιντερνετ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50