search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 18:34
MENU CLOSE

Η προειδοποιητική επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

23.11.2015 11:21
Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Ο προϋπολογισμός, έχει σημαντικές εφεδρείες, ταμειακές εφεδρείες» - Media

Επιστολή με την οποία εξέφραζε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη την ανησυχία του για τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, δημοσιοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Επιστολή με την οποία εξέφραζε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη την ανησυχία του για τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, δημοσιοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην επιστολή, με ημερομηνία 11 Νοεμβρίου, αναφέρεται, μεταξύ άλλων ότι, με βάση το καταστατικό του κόμματος υπεύθυνος για την ομαλή διαδικασία είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ επεσήμαινε ότι η τεχνική εταιρεία δεν έχει αναλάβει συμβατική υποχρέωση σε περίπτωση αστοχίας του συστήματος και δεν είχε διευκρινιστεί αν θα πραγματοποιηθεί έλεγχος συστήματος πριν τις εκλογές ώστε να διαπιστωθεί ότι η διαδικασία θα κυλήσει ομαλά.

Ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε ακόμη ότι «Η πολιτική ευθύνη μιας τέτοιου μεγέθους αστοχίας θα βαρύνει πρωτίστως εσένα, καθώς εξακολουθείς να ασκείς τα καθήκοντα του Προέδρου».

Ολόκληρη η επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη:

 

 

 

Από την πλευρά τους, συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη υποστήριζαν ότι επρόκειτο για προσχηματική επιστολή, που αφορά τον τον πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Ανδρέα Παπαμιμίκο, δεν σχολίασαν ωστόσο το άρθρο του καταστατικού, σύμφωνα με το ο πρόεδρος του κόμματος είναι υπεύθυνος για την ψηφοφορία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 18:33