search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:36
MENU CLOSE

Η «οργή» του Κώστα Καραμανλή

24.11.2015 07:41
Η «οργή» του Κώστα Καραμανλή - Media

Ο Κώστας Καραμανλής εμφανίζεται στους συνομιλητές του ανήσυχος, προβληματισμένος, αλλά και οργισμένος, με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα.

 

Ο Κώστας Καραμανλής εμφανίζεται στους συνομιλητές του ανήσυχος, προβληματισμένος, αλλά και οργισμένος, με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα.

Όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ «εξοργίζεται ακόμη περισσότερο όταν κάποιοι από τους συνομιλητές του τον καλούν να κάνει κάτι, μια δήλωση, ας πούμε. Ο ίδιος (που η τελευταία φορά που έκανε δήλωση ήταν στις παραμονές του δημοψηφίσματος και έκτοτε δεν είπε το παραμικρό) θεωρεί ότι μια δήλωση εκ μέρους του δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και αν κάνει κάτι (όποτε ο ίδιος αποφασίσει να κάνει) θα το κάνει συντεταγμένα και σοβαρά για το καλό της παράταξης».  Επίσης σύμφωνα με το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού ο ίδιος θέλει οι εκλογές να γίνουν το συντομότερο δυνατόν, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος «γελοιοποίησης της ΝΔ».

«Όσον αφορά τα σενάρια περί αποχώρησης ορισμένων και της δημιουργίας νέου κόμματος, το μόνο που λέει είναι ότι«όποιος θέλει να μείνει ας μείνει και όποιος θέλει να φύγει ας φύγει»» καταλήγει ο Βηματοδότης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:36