search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:29
MENU CLOSE

Η Κρίστεν Στιούαρτ μεταμορφώνεται σε Κοκό Σανέλ για χάρη του Καρλ Λάγκερφελντ (Video)

03.12.2015 10:25
Η Κρίστεν Στιούαρτ μεταμορφώνεται σε Κοκό Σανέλ για χάρη του Καρλ Λάγκερφελντ (Video) - Media

«Once and forever» λέγεται το ταινιάκι, μόλις 11 λεπτών, που σκηνοθέτησε ο Καρλ Λάγκερφελντ.

 

«Once and forever» λέγεται το ταινιάκι, μόλις 11 λεπτών, που σκηνοθέτησε ο Καρλ Λάγκερφελντ στα πλαίσια της φετινής καμπάνιας του οίκου Σανέλ. Παρουσιάστηκε την Τρίτη στη Ρώμη στο Metiers d’ Art σόου.

Η κάποτε πρωταγωνίστρια του franchise «Λυκόφως» υποδύεται μια ηθοποιό που περνά οντισιόν για να πάρει τον ρόλο της Κοκό Σανέλ σε μια αυτοβιογραφική ταινία για την ιέρεια της μόδας. Η Στιούαρτ κάνει την νευρική και μάλιστα σε μια σκηνή φωνάζει στον παραγωγό «να πάτε να βρείτε άλλη ηθοποιό!». Ο ίδιος ο Λάγκερφελντ είχε πει ότι «ο ρόλος της κακός, πραγματικά κακός».

Σε συνέντευξη της στην «Vogue», η Κρίστεν Στιούαρτ είχε σχολιάσει τα ρούχα που φόρεσε για το ταινιάκι μες την έκφραση «σου πέφτουν τα σαγόνια».

Εμφνίζεται ακόμα και η Τζέραλντιν Τσάπλιν, η κόρη του Τσάρλι Τσάπλιν και παίζει κι αυτή μια ηθοποιό που κάποτε ερμήνευσε την Σανέλ. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 09:29