search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 20:21
MENU CLOSE

Η Ραχήλ επέστρεψε στο δημόσιο, αλλά έμεινε απλήρωτη (Video)

15.12.2015 08:33
Το κόμμα Παπακώστα στηρίζει Ραχήλ Μακρή για τη δημαρχία Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης - Media
Για τη νέα της πραγματικότητα, εκτός πολιτικής μίλησε η Ραχήλ Μακρή, καταγγέλλοντας ότι κάποιοι προσπάθησαν να της δημιουργήσουν προβλήματα. 

 

Για τη νέα της πραγματικότητα, εκτός πολιτικής μίλησε η Ραχήλ Μακρή, καταγγέλλοντας ότι κάποιοι προσπάθησαν να της δημιουργήσουν προβλήματα. 
“Επέστρεψα στην εργασία μου- στη Γενική Γραμματεία Ενέργειας του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας- όχι όμως ανώδυνα. Προσπάθησαν να μου δημιουργήσουν προβλήματα, κυρίως με το να με αφήσουν απλήρωτη. Ήμουν 3-4 μήνες απλήρωτη” δήλωσε η πρώην βουλευτής.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, η Ρ. Μακρή αναφέρθηκε και στον “έρπητα” του Αλέξη Τσίπρας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “το παρουσίασαν σαν να τον βασάνιζαν και γι’ αυτό έβγαλε έρπη”, ενώ αποκάλυψε ότι σκέφτεται να κάνει στην τηλεόραση μια πολιτική εκπομπή με “τρολάρισμα”.

“Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις και το σκέφτομαι” είπε.
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 20:20